Ferestrele si usile de termopan sunt cunoscute printre oamenii ce-si doresc sa traiasca in comfort. Sunt cateva beneficii pe care un geam termopan ti le aduca, insa acestea sunt destul de importante si satisfacatoare.

In primul rand, cel mai mare avantaj este faptul ca temperature este tot timpul controlata si nu veti avea surprise neplacute peste noapte. Un geam termopan ajuta la mentinerea caldurii in timpul iernii si mentine racoare in casa pe timpul verii . Exista unele tipuri de sticla moderna, care pot sporii efectele termice. Cu aceasta sticla, reducerea pierderilor de caldura variaza de la 54% la 64% fata de clasicile geamuri din tamplarie PVC.

Unul dintre motivele pentru o multime de oameni aleg sa aduca in casa lor geamuri de termopan, este pentru beneficiile termice. Stratul dintre cele doua bucati de sticla determina o barier? pentru a mentine temperaturile reci pe exterior si caldura pe interior. Insa nu numai iarna este favorabila ci si vara atunci cand temperaturile sunt prea mari, ferestrele de termopan vor tine caldura afara si vor mentine racoarea in casa. In acelasi mod in care stratul izolator de geam termopan ajuta la mentinerea temperaturilor reci, reduce impactul de temperaturi calde. Astfel, beneficiul pentru tine este ca casa ta va fi vizibil mai rece în timpul verii.

Un alt beneficiu este reducerea condensului, acesta se formeaza atunci cand aerul rece se intalneste cu o suprafa?? cald?. Aerul sau gazul dintre cele doua sticle pastreaza geamul interior la temperatura camerei, astfel eliminand practic condensare si umiditatea in casa ta. De asemenea si umiditatea din casa v-a fi mai scazuta.

Pe aceste aspecte ce tin mai mult sau mai putin de sanatate, un geam termopan va avea grija s ava puteti simti bine in probria casa si in siguranta. Datorita celor doua sau chiar trei straturi de sticla si stratelor de aer sau gaz dintre ele, zgomotul nu mai patrunde in casa dumneavoastra si nici nu veti avea problem cu vecinii in cazul in care da-ti muzica putin mai tare. De asemenea sticla poate avea o rezistenta mai mare decat cea a altor tipuri de ferestre, acest lucru scazand posibilitatea de a se sparge.

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TopCall Now Button