Profilele PVC SALAMANDER

Am ales sa folosim profilele cu cea mai performanta relatie pret – calitate – fiabilitate -rezistenta. Pe scurt SALAMANDER. Profile clasa A, cu 3 mm grosime perete exterior, 5-6 camere de izolare fonica si termica.

Profilul de 6 camere are o etansare in plus, cea mediana, prin aceasta se realizeza o rupere termica suplimentara in spatiul dintre toc si cercevea. Robustetea data de grosimea peretilor si densitatea sporita a pulberii de PVC asigura un cadru foarte rezistent ce face fata cu brio chiar si pachetelor termoizolante cu 4 foi de geam.

Avantajele ferestrelor si usilor Salamander cu geam tripan

Durata de viata impresionanta, aproximativ 50 de ani. Intr-o societate care are tendinta de a fi din ce in ce mai moderna si nesigura, siguranta ferestrelor este foarte importanta. Am implementat sisteme eficiente de feronerie, imbinate cu o sticla antiefractie, care astfel, ne asigura linistea de care avem nevoie. Usurinta mare de curatare si intretinere, avantaj foarte apreciat mai ales de propietarii de locuinte cu ferestre care au suprafete vitrate mari. Putem folosi sticla termopan sau tripan de diferite grosimi : 24 mm, 40 mm, 52 mm sau 60 mm.

Suntem aici pentru a va ajuta sa achizitionati cele mai performante ferestre si usi termopan marca Salamander!.

Faceti o programare

Patru pași pentru comandă
Termopane pentru casa ta

Află care sunt cele mai eficiente modele de uși și geamuri de termopan pentru casa ta. La VMVTERRMOPANE, ai numeroase variante de uși și ferestre termoizolante.

 • 01
  Sunati gratuit
  Masurare
 • 02
  Ferestre
  Producție
 • 03
  Livrare gratuita
  la casa ta
 • 04
  Detalierea
  și instalarea

Contactează-ne

Ne poți contacta 24/7 pentru informații suplimentare. Iti stam la dispozitie online, la telefon, dar si prin email.

  • Sunați pentru consultare gratuită
   0787 773 983
  TopCall Now Button