Despre Rulouri Aplicate

Rulourile aplicate se montează pe exteriorul tâmplăriei PVC deja instalate, fiind unul dintre cele mai des utilizate sisteme de umbrire, întrucât majoritatea proprietarilor optează pentru instalarea rulourilor abia după montarea tâmplăriei PVC pe construcție.

Acestea au capacitatea de a spori considerabil proprietățile de izolație termică a ferestrelor PVC, conferind confort sporit și eficiență energetică ridicată.

Caracteristici Rulouri Aplicate

Casetele rulourilor aplicate sunt realizate din aluminiu, având un design modern, conturat de liniile drepte sau rotunjite, ce vin să completeze estetica oricărei construcții.

Caseta discretă este concepută special pentru a păstra linia estetică a construcției la exterior și pentru a optimiza golul de lumină la interior, lăsând lumina naturală să pătrundă în locuință atunci când ruloul este ridicat în punctul maxim.

Pentru un confort sporit și o intimitate crescută, rulourile aplicate pot fi echipate cu plasă de protecție anti insecte, acest lucru neafectând aerisirea.

Faceti o programare

Patru pași pentru comandă
Termopane pentru casa ta

Află care sunt cele mai eficiente modele de uși și geamuri de termopan pentru casa ta. La VMVTERRMOPANE, ai numeroase variante de uși și ferestre termoizolante.

 • 01
  Sunati gratuit
  Masurare
 • 02
  Ferestre
  Producție
 • 03
  Livrare gratuita
  la casa ta
 • 04
  Detalierea
  și instalarea

Contactează-ne

Ne poți contacta 24/7 pentru informații suplimentare. Iti stam la dispozitie online, la telefon, dar si prin email.

  • Sunați pentru consultare gratuită
   0787 773 983
  TopCall Now Button