Ușurință deosebită în manevrare

Plasele anti insecte tip plisse sunt foarte ușor de manevrat, fiind dotate cu mecanisme ce permit plierea sitei în linie frântă (în zigzag).

Plasele tip plisse sunt create în așa fel încât să se potrivească în orice spațiu, existând disponibilitate de montare atât pentru ferestre, cât și pentru uși, inclusiv pentru cele cu deschidere foarte mare.

Datorită protecției deosebite pe care o conferă, dar și designului modern și elegant, plasele anti insecte tip plisse sunt varianta ideală pentru spațiile destinate clienților, mai ales în cazul industriei ospitalității, precum restaurante, unități de preparare a alimentelor sau hoteluri.

Beneficii Plase Anti Insecte tip Plisse

Datorită elementelor componente, plasele anti insecte tip plisse pot fi expuse pentru o perioadă îndelungată la soare, vânt sau ploaie, fără riscul deteriorării.

Plasele de protecție împotriva insectelor de tip plisse se montează foarte ușor, pe orice tip de tâmplărie, fie că vorbim despre PVC, aluminiu sau lemn, nefiind necesară demontarea lor pe timpul iernii.

Manevrarea plaselor anti insecte tip plisse se realizează foarte ușor, nefiind necesar prea mult efort sau timp alocat.

Faceti o programare

Patru pași pentru comandă
Termopane pentru casa ta

Află care sunt cele mai eficiente modele de uși și geamuri de termopan pentru casa ta. La VMVTERRMOPANE, ai numeroase variante de uși și ferestre termoizolante.

 • 01
  Sunati gratuit
  Masurare
 • 02
  Ferestre
  Producție
 • 03
  Livrare gratuita
  la casa ta
 • 04
  Detalierea
  și instalarea

Contactează-ne

Ne poți contacta 24/7 pentru informații suplimentare. Iti stam la dispozitie online, la telefon, dar si prin email.

  • Sunați pentru consultare gratuită
   0787 773 983
  TopCall Now Button