Ferestre la fel de moderne precum viața noastră

KÖMMERLING prezinta o gama extinsa de ferestre si sisteme de inchidere superioare. Gama noastra diversificata de sisteme va ofera baza pentru a crea un design unic si personal caminului dumneavoastra. Marca KÖMMERLING ofera sisteme de ferestre si usi rezidentiale de cea mai inalta calitate formand o unitate puternică in profine Group. Gama este completata cu sisteme de profile personalizate pentru ferestre.

Sistemele de usi rezidentiale si ferestre de la KÖMMERLING sunt disponibile in diferite variante, oferind o gama larga de sisteme cu diferite adancimi constructive.

Ferestre Izolatoare, Geamuri Termopane si Tripane, Tamplarie PVC

Sistemele KÖMMERLING ca si toate celelalte sisteme Profine, sunt complet reciclabile datorita formulei ecologice bazate pe Calciu-Zinc. Acestea detin certificarea GreenLine. Ferestrele si usile sunt parte integranta din spatiul in care traim zi de zi, contribuind decisiv la caracterul si siguranta acestuia. Inainte de a opta pentru un anumit sistem, este bine sa va informati si sa fiti siguri ca ati facut alegerea perfecta pentru o imbunatatire permanenta a confortului dumneavoastra.

Personalul nostru calificat va poate oferi consultanta specializata pentru a stabili exact tipul de ferestre ce se potriveste perfect spatiului dumneavoastra. Atentia la detalii este foarte importanta pentru echipa noastra: culoare, garnituri, tipuri de sticla, manere – toate acestea conteaza. Nuantele standard disponibile sunt: Stejar Auriu, Nuc, Mooreiche, Mahon, Stejar Inchis si Gri Antracit Structurat.

Faceti o programare

Patru pași pentru comandă
Termopane pentru casa ta

Află care sunt cele mai eficiente modele de uși și geamuri de termopan pentru casa ta. La VMVTERRMOPANE, ai numeroase variante de uși și ferestre termoizolante.

 • 01
  Sunati gratuit
  Masurare
 • 02
  Ferestre
  Producție
 • 03
  Livrare gratuita
  la casa ta
 • 04
  Detalierea
  și instalarea

Contactează-ne

Ne poți contacta 24/7 pentru informații suplimentare. Iti stam la dispozitie online, la telefon, dar si prin email.

  • Sunați pentru consultare gratuită
   0787 773 983
  TopCall Now Button