Despre Rulouri Suprapuse

Rulourile exterioare suprapuse sunt acelea care se monteaza odată cu tâmplăria PVC, fiind recomandate în cazul în care încă nu ați montat tâmplăria PVC în cadrul construcției, sau dacă doriți schimbarea tâmplăriei în timpul procesului de renovare.

Fiind realizate din materiale de calitate superioară, rulourile suprapuse conferă o izolație termică și fonică deosebită și protecție optimă împotriva intemperiilor.

Caracteristici Rulouri Suprapuse

Elementele constructive conferă rulourilor suprapuse proprietatea de izolare termică superioară, permițând reducerea consistentă a cheltuielilor pentru încălzire în sezonul rece și pentru aerul condiționat în sezonul cald.

Lamelele rulourilor suprapuse sunt realizate din aluminiu de cea mai bună calitate, umplute cu spumă poliuretanică, protejând fereastra de intemperii și oferind per ansamblu construcției o excelentă izolare termică și fonică.

Pentru un confort sporit și o intimitate crescută, rulourile suprapuse pot fi echipate cu plasă de protecție anti insecte, acest lucru neafectând aerisirea.

Faceti o programare

Patru pași pentru comandă
Termopane pentru casa ta

Află care sunt cele mai eficiente modele de uși și geamuri de termopan pentru casa ta. La VMVTERRMOPANE, ai numeroase variante de uși și ferestre termoizolante.

 • 01
  Sunati gratuit
  Masurare
 • 02
  Ferestre
  Producție
 • 03
  Livrare gratuita
  la casa ta
 • 04
  Detalierea
  și instalarea

Contactează-ne

Ne poți contacta 24/7 pentru informații suplimentare. Iti stam la dispozitie online, la telefon, dar si prin email.

  • Sunați pentru consultare gratuită
   0787 773 983
  TopCall Now Button