Plase Insecte cu Balamale

Special concepute atat pentru ferestre de baie, ferestre simple cat si usi intr-un singur canal

Plase tantari cu balamale sunt acel tip de plase insecte batante care pot fi montate atat la ferestrele si usile din pvc cat la cele din aluminiu in functie de modelul ferestrei sau usii. Pentru unele ferestre sau usi din aluminiu care au si picurator pentru exterior din aluminiu pe toata laterasa si are o grosime mai mare de 17 mm aceste plase nu pot fi montate decat cu un cadru rectangular de 20 x 40 mm sau 40 x 40 mm.

Informatii despre plase cu balamale

Despre aceste tipuri de plase batante sau plase cu balamale putem spune ca pot fi scoase cu usurinta in sezonul rece de la ferestre sau usi. Plasele acestea sunt special concepute pentru a fi scoase pentru curatare, depozitare sau alti factori.

Cel mai utilizat tip de plasa este cel din categoria “Plase tantari cu balamale”. De asemenea, acesta este cel mai ieftin model de plasa pentru protectie impotriva tantarilor sau insectelor. Profilul plasei de insecte cu balamale este din aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic si poate fi comandat pe culori standard alb sau maro cat si orice alta culoare ral preferentiala cum ar fi gri antracit, wenge, mahon, stejar auriu precum si alte culori ral preferentiale.

Faceti o programare

Patru pași pentru comandă
Termopane pentru casa ta

Află care sunt cele mai eficiente modele de uși și geamuri de termopan pentru casa ta. La VMVTERRMOPANE, ai numeroase variante de uși și ferestre termoizolante.

 • 01
  Sunati gratuit
  Masurare
 • 02
  Ferestre
  Producție
 • 03
  Livrare gratuita
  la casa ta
 • 04
  Detalierea
  și instalarea

Contactează-ne

Ne poți contacta 24/7 pentru informații suplimentare. Iti stam la dispozitie online, la telefon, dar si prin email.

  • Sunați pentru consultare gratuită
   0787 773 983
  TopCall Now Button