Ferestre la fel de moderne precum viața noastră

Tehnologia modernă este o parte integrantă a vieții noastre cotidiene. De ce să nu o folosim și pentru ferestrele dumneavoastră? REHAU acoperă toate opțiunile posibile – indiferent dacă sunteți în căutarea unor designuri personalizate, a unor produse durabile sau a soluțiilor inteligente.

REHAU și-a propus să proiecteze ferestre și uși la fel de moderne precum viața noastră. Ferestre, care nu doar că ne arată lumea exterioară, ci asigură și aer proaspăt, chiar și atunci când sunt închise, care descurajează hoții, înainte ca ceva să se întâmple.

Simțiți-vă în siguranță

Ferestrele REHAU oferă protecție optimă contra efracției. Clasa de rezistență poate fi aleasă în funcție de nevoile dumneavoastră de siguranță. De asemenea, cerințele clasei de rezistență RC 3 pot fi îndeplinite cu ușurință, prin aplicarea măsurilor suplimentare corespunzătoare.

Programul KALEIDO COLOR vă oferă numeroase variante de culori și de design. În funcție de aspectul dorit și de structura preferată pentru suprafață, se pot folosi procedee diferite, cum ar fi vopsirea sau înfolierea. Cu ajutorul profilelor de placare din aluminiu, ferestrele impresionează datorită aspectului elegant din aluminiu. Rezultatul: peste 400 de variante de design.

Faceti o programare

Patru pași pentru comandă
Termopane pentru casa ta

Află care sunt cele mai eficiente modele de uși și geamuri de termopan pentru casa ta. La VMVTERRMOPANE, ai numeroase variante de uși și ferestre termoizolante.

 • 01
  Sunati gratuit
  Masurare
 • 02
  Ferestre
  Producție
 • 03
  Livrare gratuita
  la casa ta
 • 04
  Detalierea
  și instalarea

Contactează-ne

Ne poți contacta 24/7 pentru informații suplimentare. Iti stam la dispozitie online, la telefon, dar si prin email.

  • Sunați pentru consultare gratuită
   0787 773 983
  TopCall Now Button