DESPRE NOI

https://vmvtermopane.ro este oferit de VMV DYNAMIC INNOVATION SRL, cu sediul social in Strada Drumul Fermei nr 73, Vila C27, Ilfov, Romania, avand numar de ordine in Registrul Comertului J23/4055/01.07.2021, cod unic de inregistrare fiscala 44528750.
Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. VMV DYNAMIC INNOVATION SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita “Termeni si conditii”.
Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:

Prin e-mail la :contact@vmvtermopane.ro
Prin telefon la numarul : 0787 773 983
Programul telefonic de lucru cu publicul este: L-V: 10:00 – 17:00.
Comenzile online pot fi plasate 24h din 24h, urmand a fi procesate in intervalul orar 10:00 – 17:00 de Luni pana Vineri.

DESPRE www.vmvtermopane.ro

https://vmvtermopane.ro/ este un serviciu care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor prezentate.
Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin site sau telefon.

PROPRIETATE INTELECTUALA

Reproducerea oricarui material scris sau ilustrativ din acest site este categoric interzisa in lipsa consimtamantului prealabil al editorului.
Intregul continut al site-ului https://vmvtermopane.ro/ – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea VMV DYNAMIC INNOVATION SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr.8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul VMV DYNAMIC INNOVATION SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului https://vmvtermopane.ro/ numai in limitele metionate in prezentul document.

CONFIDENTIALITATE si SECURITATEA datelor personale

VMV DYNAMIC INNOVATION SRL respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor. Site-ul https://vmvtermopane.ro si VMV DYNAMIC INNOVATION SRL se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului, ofertele si politica firmei. https://vmvtermopane.ro/ si VMV DYNAMIC INNOVATION SRL nu incurajeaza spam-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, sub nici o forma.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul https://vmvtermopane.ro/ adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a https://vmvtermopane.ro/. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru in scris pe e-mail la contact@vmvtermopane.ro .

PRETURILE

Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe https://vmvtermopane.ro/ reprezinta preturile finale de cumparare. Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori, sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat.
Toate preturile afisate in cadrul Site-ului sunt in LEI si sunt finale. Preturile afisate nu includ cheltuielile de livrare.

METODE DE PLATA

Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata:

  • numerar la livrare (ramburs)
  • ordin de plata (direct in contul vmvtermopane.ro)

 

TopCall Now Button