Ușurință deosebită în manevrare

Plasele anti insecte tip rulou au în componență o carcasă din aluminiu în care se află axul pe care se rulează sita în momentul în care este necesară ridicarea.

Plasele tip rulou sunt o variantă modernă și sigură, fiind foarte ușor de manevrat și amplificând comoditatea utilizatorilor prin faptul că poate fi folosită pe toată perioada verii și nu este necesară demontarea acesteia la apariția anotimpului rece, deoarece plasa se poate strânge foarte ușor în interiorul casetei.

Beneficii Plase Anti Insecte tip Rulou

Manevrarea plaselor de protecție împotriva insectelor este deosebit de ușoară, neimplicând efort sau operații costisitoare din punct de vedere al timpului alocat.

Fiind realizate din materiale de calitate superioară, plasele anti insecte tip rulou permit o bună circulație a aerului în interiorul locuinței, precum și o aerisire corespunzătoare a spațiilor interioare.

Datorită formelor variate, plasele anti țânțari tip rulou sunt ideale pentru încadrarea în orice tip de tâmplărie, fie că este vorba despre tâmplărie PVClemn sau aluminiu

Faceti o programare

Patru pași pentru comandă
Termopane pentru casa ta

Află care sunt cele mai eficiente modele de uși și geamuri de termopan pentru casa ta. La VMVTERRMOPANE, ai numeroase variante de uși și ferestre termoizolante.

 • 01
  Sunati gratuit
  Masurare
 • 02
  Ferestre
  Producție
 • 03
  Livrare gratuita
  la casa ta
 • 04
  Detalierea
  și instalarea

Contactează-ne

Ne poți contacta 24/7 pentru informații suplimentare. Iti stam la dispozitie online, la telefon, dar si prin email.

  • Sunați pentru consultare gratuită
   0787 773 983
  TopCall Now Button